Csökkentsd 90%-kal az M365 tárhelyed költségeit – Mi tudjuk a titkot!

Csökkentsd 90%-kal az M365 tárhelyed költségeit - Mi tudjuk a titkot!
Jelenlegi állapot
Felvehető
Ár
Ingyenes

Képzés leírása

Ebben a kurzusban megismerheted, hogyan használhatod a TECH-ARROW Storage Optimizer PRO megoldását a Microsoft 365-ben lévő adatok hatékony kezeléséhez. Ha a SharePoint, OneDrive vagy Teams platformokon gyorsabban gyarapodnak az adataid, mint ahogyan azokat nyomon tudnád követni, ez a képzés segít átláthatóvá és kezelhetővé tenni az adatinfrastruktúrádat. A tanfolyam során gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogyan optimalizálhatod az adattárolási folyamataidat, csökkentve ezzel a költségeket, és támogatva a célorientált üzleti döntéseket. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és hozd ki a legtöbbet az adataidból!

Képzési anyagunk a 2024. szeptember 26-án, azonos címen megrendezett webinárunk alapján készült.

Tematika:

  • A SharePoint, Teams és OneDrive adatok feltérképezése: Megfelelő döntéseket csak adatokra alapozva hozhatunk — megtanítjuk, hogyan.
  • Törlés, archiválás vagy mentés? Minden megoldás egy helyen a TECH-ARROW-tól.
  • El tudod képzelni, mennyi felesleges adatot tárolsz, és mennyit fizetsz érte? Mi két kattintással megmondjuk — ráadásul ingyen


Képzés előadója


Balázsy Attila | Műszaki igazgató | TECH-ARROW

Képzés teljesítésének feltételei


A képzés teljesítéséhez szükséges a csatolt videót végignézned, majd az azt követő teszten legalább 75%-os eredményt elérned. A teszt helyes kitöltésére maximum 5 próbálkozás lehetséges.
A teszt kitöltésére 40 perc áll rendelkezésre.

Ezen képzés

Oszd meg ezt a képzést munkatársaiddal is

Scroll to Top