HRP E-learning | Online képzések HRP Partnereknek

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Regisztráció és fiókkezelés

Az exkluzív hozzáférés lehetővé teszi számunkra, hogy mélyrehatóan és specifikusan fókuszáljunk megadott IT területekre, biztosítva a magas szintű tudásátadást a partnereink számára. A zárt környezet emellett szavatolja, hogy a gyártóink számára érzékeny információkat megfelelő módon kezeljük és védjük.

A partnerregisztrációs folyamatot ezen a linken tudod elindítani.

A HRP webáruházába történő bejelentkezés után, bal oldalt válaszd az Adatkezelő menüben a „Kapcsolattartó módosítás” menüpontot. Itt a +  gombbal tudsz újabb kapcsolattartókat felvinni. Az adatok felvitelekor ne felejtsd el az új kapcsolattartó számára a „Webes hozzáférés” -t bepipálni.

A HRP webáruházában kattints „Bejelentkezés” gombra, majd válaszd az „Elfelejtett jelszó?” menüpontot.

A HRP webáruházába történő bejelentkezés után, bal oldalt válaszd az Adatkezelő menüben a „Kapcsolattartó módosítás” menüpontot. Itt tudod módosítani – többek közt – a cégedhez tartozó kapcsolattartók nevét is.

Képzési anyagok és tartalom

A képzéseink általában egy átfogó videóleckéből és akár hozzá kapcsolódó dokumentumból állnak, de az is előfordul, hogy teljesen szöveges alapú a képzésanyag. Ehhez kapcsolódik egy teszt, mely felméri a tananyag elsajátításának sikerességét.

Minden képzés aloldalán feltüntetjük, hogy mi szükséges az adott képzés elvégzéséhez. Általában elmondható, hogy szükséges az adott videóanyag megtekintése (ha van), illetve a kapcsolódó tesztfeladat bizonyos százalékú teljesítése.

A profilmenüre kattintva válaszd a „Saját képzéseim” menüpontot, vagy kattints a ezen linkre.

Bejelentkezés után, a profilmenüre kattintva válaszd a „Profilom” menüpontot, vagy kattints ezen linkre. Alul a Saját képzések listájában – a már befejezett kurzusok esetében – megjelenik egy ikon, erre kattintva töltheted le az adott képzés elvégzését bizonyító tanúsítványt. Másik módszer, ha az adott elvégzett kurzus oldalára navigálsz, ahol a „Tanúsítvány letöltése” gombbal letöltheted azt.

Ez eltérő lehet, ezért minden képzés aloldalán feltüntetjük, hogy mennyi pont jár az adott képzés sikeres teljesítéséért.

Bejelentkezés után, a profilmenüre kattintva válaszd a „Nyeremények és Pontok” menüpontot, vagy kattints ezen linkre.

Arra bátorítunk, hogy maradj velünk és végezz el minél több képzést – hamarosan megláthatod milyen hasznos lehet számodra a képzés tudásanyagának elsajáítása mellett, ha gyűjtöd ezeket a pontokat. 

Bár törekszünk arra, hogy ne kerüljön hiba tananyagunkba, sajnos előfordulhat ilyen eset. Ilyen esetben szívesen vesszük, ha jelzed ezt számunkra. Kérlek kattints ezen linkre és töltsd ki űrlapunkat. Hibabejelentésedért akár díjat is adunk – további információkért kattints ide. 

Ajánlásaid szívesen vesszük. Megkérünk, hogy kattints az alábbi linkre és töltsd ki ezen űrlapunkat.

Scroll to Top